160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Manisa TSO üyeleri ‘Dubai The Big 5 Yapı ve İnşaat Fuarına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa TSO üyeleri ‘Dubai The Big 5 Yapı ve İnşaat Fuarına katıldı
Abone ol
MANİSA TİCARET VE SANAYİ ODASI (MTSO) ORGANİZASYONU İLE BİR ARAYA GELEN MANİSALI İŞ İNSANLARI, DUBAİ’DE GERÇEKLEŞEN “THE BİG 5 YAPI VE İNŞAAT FUARI”NA KATILARAK HEM SEKTÖR HAKKINDA YENİ GELİŞMELERİ TAKİP ETTİ HEM DE PAZAR KOŞULLARI HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLDU.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) organizasyonu ile bir araya gelen Manisalı iş insanları, Dubai’de gerçekleşen “The Big 5 Yapı ve İnşaat Fuarı”na katılarak hem sektör hakkında yeni gelişmeleri takip etti hem de pazar koşulları hakkında bilgi sahibi oldu.


Manisa TSO tarafından Dubai’de gerçekleşen “The Big 5 Yapı ve İnşaat Fuarı”na ziyaret, iş gezisi organizasyonu düzenlendi. Manisa TSO üyesi 27 firma temsilcisinin katıldığı ziyaretlerde Manisa TSO heyeti inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalar dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcılar ile birebir görüşme, inşaat sektöründe gelişen yeni teknolojileri yerinde görme, ürün değerlendirme ve pazar koşulları ile rekabet düzeyleri konusunda görüşmeler yapma imkanı buldu.


Manisa TSO Heyeti fuar programı çerçevesinde Dubai Ticaret Odası ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Yapılan ziyaret ve toplantı çerçevesinde Manisa TSO heyetine Dubai Ticaret Odası yetkileri Daniel Sellers, Mohammed Abdul Ghaffar Hussain ve ekibi eşlik etti. Toplantıda Dubai’de iş ortamı, yükselen sektörler, potansiyel yatırım ve iş birliklerine yönelik bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi. Ayrıca Türk iş adamlarının gerek ihracat gerekse yatırımlar konusunda çekinceleri ve sektörel beklentiler üzerine istişare edildi. Dubai Ticaret Odası ile yapılan görüşmede ise kurumlar arası tecrübe ve bilgi alışverişi gerçekleştirilmiş, karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi konusunda fikir birliği sağlanmıştır.


Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek adına iş birliği oluşturulması hakkında görüşüldü. Dubai’ye yapılan ihracatının arttırılmasına yönelik hangi yolların izlenebileceği hususunda istişareler gerçekleştirildi.


İnşaat, yapı malzemeleri, peyzaj ve bina yalıtım sektörlerinde üretim süreçlerindeki yenilikler, araştırma faaliyetleri ile iş birliklerinin nasıl gerçekleştirileceği hakkında bilgi edinilmiş olup karşılıklı bilgi ve tecrübeler paylaşıldı. Yapılan ziyaretler sonucunda, ülkeler arası ortak yatırımları teşvik etmek, ortak ticari ve yatırım çalışmalarını araştırmak, ikili ticaretin uzun vadede gelişmesine katkı sağlamak için fikir alışverişinde bulunuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özel öğrenciler, atıkları gübreye dönüştürüp okul serasında sebze yetiştiriyorÖnceki Haber

Özel öğrenciler, atıkları gübreye dönüşt...

Niğde; altyapı hizmetlerinde altın çağını yaşıyorSonraki Haber

Niğde; altyapı hizmetlerinde altın çağın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar