160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Manavgat Belediyesinden “Haydi gençler kampa” çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manavgat Belediyesinden “Haydi gençler kampa” çağrısı
Abone ol
MANAVGAT BELEDİYESİ’NCE DÜZENLENEN “HAYDİ GENÇLER KAMPA” PROJESİNE KATILAN 45 GENÇ, YAZ TATİLİNİ VERİMLİ BİR ŞEKİLDE GEÇİRMEYE DEVAM EDİYOR.

Manavgat Belediyesi’nce düzenlenen “Haydi Gençler Kampa” projesine katılan 45 genç, uzman eğitmen kadrosu eşliğinde düzenlenen eğlenceli aktiviteler ve gezilerle yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmeye devam ediyor.



Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, gençlerin yaz dönemini eğlenceli ve verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen kamp programı, yaz boyunca 4 etapta gerçekleşecek. Programın 2’nci etabına katılan 14-19 yaş aralığındaki 45 genç, 6 günlük kamplarını tamamladı.



Gezi ve etkinlikler


Manavgat Belediyesi’ne bağlı kız ve erkek misafirhanelerinde konaklayan gençler, ilk ziyaretlerini Manavgat Belediyesi Hizmet Binası’na gerçekleştirdi. Gençler daha sonra eşsiz güzellikteki Manavgat Şelalesi’ni ziyaret edip, Oymapınar’da tekne turu yaptı. Gençler, kamp programı çerçevesinde yüzme, akıl oyunları, at binme, sahilde gün batımında müzik, Antalya Akvaryum gezisi, Kaleiçi gezisi, Oyuncak Müzesi gezisi, kitap okuma etkinliği, paintball, harman dalı dans kursu, nostaljik açık hava sineması ve bisiklet turu etkinliklerini gerçekleştirdi.



Başkan Sözen de eşlik etti


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Haydi Gençler Kampa” projesinde tatillerini geçiren gençlerle bir araya gelerek renkli aktivitelerde yer aldı. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi’ne ait Boğaz Otel’de düzenlenen piknik etkinliğinde gençlerle voleybol oynadı.



“Mutlu bir gelecek inşa ediyoruz”


Gençler için düzenledikleri “Haydi Gençler Kampa” projesinin ilgi görmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Sözen, “Yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından öğrencilerimiz için hem eğlenebilecekleri hem de kendilerini geliştirip özgüven kazanacakları bir kamp programı hazırladık. Çocuklarımızın geleceğini düşünmek ve onlara mutlu bir gelecek inşa etmek bizim temel görevimizdir. Onların mutluluğu bizim için güç ve gurur kaynağıdır. Projemizde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Termede 4 mahalleye su müjdesi Önceki Haber

Termede 4 mahalleye su müjdesi

Muratpaşa Kadın Voleybol Takımında Montano, sağlık kontrolünden geçti Sonraki Haber

Muratpaşa Kadın Voleybol Takımında Monta...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar