160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Malatya'nın en işlek noktasında şüpheli çanta alarmı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malatya'nın en işlek noktasında şüpheli çanta alarmı
Abone ol
MALATYA'DA KENTİN EN İŞLEK NOKTASINDA BANKIN ÜZERİNDE UNUTULAN KADIN ÇANTASI POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ. BOMBA İMHA UZMANININ FÜNYE İLE PATLATMA HAZIRLIĞI YAPTIĞI SIRADA, ÇANTANIN SAHİBİ KADIN OLAY YERİNE GELDİ.

Malatya’nın en işlek noktasında bankın üzerinde unutulan kadın çantası, polisi alarma geçirdi.

Bomba imha uzmanının bomba robotu ile patlatma hazırlığı yaptığı sırada, çantanın sahibi kadın olay yerine geldi.

Olay, saat 15.10 sıralarında, Battalgazi ilçesi Kernek Meydanı’nda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bölgede devriye atan polis ekipleri, meydandaki bir bankın üzerinde uzun bir süredir duran çantayı fark edince, çevrede güvenlik önemli alarak bomba imha ekiplerine haber verdi.

Bu sırada meydan boşaltılarak, uzmanların gelmesi beklendi.

Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının çantayı bomba robotu ile patlatma hazırlığı yaptığı sırada, çantanın sahibi kadın olay yerine geldi.

Çocuklarıyla parkta bir süre kaldıktan sonra evine döndüğünde çantasının yanında olmadığını fark ederek çantayı aramaya başladığını ifade eden kadına çantası yapılan kontroller sonrası teslim edilirken, çevredekiler rahat bir nefes aldı.

 

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecik Bozüyük'te düzenlenen içimizdeki ritm atölyesi ilgi gördüÖnceki Haber

Bilecik Bozüyük'te düzenlenen içimizdeki...

Eskişehir Mahmudiyedeki rehine krizinin sanığı: “Seni 2 dakika rehin alayım, söz veriyorum bırakacağım”Sonraki Haber

Eskişehir Mahmudiyedeki rehine krizinin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar