160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Malatyalı girişimci, serasında ayda 6 ton istiridye mantarı üretiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malatyalı girişimci, serasında ayda 6 ton istiridye mantarı üretiyor
Abone ol
Malatyalı Genç Girişimci Serasında Aylık 6 Ton Istiridye Mantarı üretiyor

Malatyalı girişimci Engin Acar, oluşturduğu 800 metrekarelik serada ayda 6 ton istiridye mantarı üretimi yaparak kent ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Girişimci Engin Acar, Battalgazi ilçesi Hanımınçiftliği Mahallesi’nde oluşturduğu 800 metrekarelik serada ayda 6 ton istiridye mantarı üretimi yaparak kent ve ülke ekonomisine katkı sunuyor. 6 Şubat 2023 depremleri öncesinde Adıyaman’da mantar üretimine başlayan daha sonra ise Malatya’da üretime devam eden Engin Acar, taleplere yetişemediğini kaydetti.

Acar, günlük ortalama 200-250 kilogram mantar üretimi yaptıklarını belirterek, elde edilen ürünlerin kilogramını 110 TL’den toptan satışa sunduklarını belirtti. Hedeflerinin günlük üretimi iki katına çıkarmak olduğunu ifade eden Acar, kurutmalık ürün için ise çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyaaltı Belediyesinden miniklere özel eğlenceÖnceki Haber

Konyaaltı Belediyesinden miniklere özel...

Tadilatı tamamlanan Bozüyük İlçe Stadı kapılarını açtıSonraki Haber

Tadilatı tamamlanan Bozüyük İlçe Stadı k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar