160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Malatyada 81 saat sonra 72 yaşındaki depremzede enkazdan sağ kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malatyada 81 saat sonra 72 yaşındaki depremzede enkazdan sağ kurtarıldı
Abone ol
MALATYA’DA YIKILAN 6 KATLI AFAN APARTMANI'NIN ENKAZINDAN 72 YAŞINDAKİ ABDULLAH İNAL DA 81. SAATTE SAĞ OLARAK KURTARILDI.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 4. gününde bölgeden güzel haberler gelmeye devam ediyor. Malatya’da yıkılan 6 katlı Afan Apartmanı’nın enkazından 80. saatte Nazime Şahinoğlu’nun ardından 72 yaşındaki Abdullah İnal da 81. saatte sağ olarak kurtarıldı.


Ekipler, Zaviye Mahallesi’ndeki Afan Apartmanı enkazında çalışmalarını yoğunlaştırmıştı. 6 katlı binanın enkazından ses gelmesi üzerine Adıyaman ve İstanbul’dan gelen ve Malatya’daki ekipler bu bölgeye yoğunlaştı. Özel harekat ekiplerinin de katılımıyla gönüllüler, Nazime Şahinoğlu’nu 80. saatte enkazdan sağ olarak çıkardı. İlk müdahalesi hazır bekletilen UMKE ekiplerince yapılan Şahinoğlu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Öte yandan, aynı binada enkaz altında olan 72 yaşındaki Abdullah İnal da sağ olarak çıkarılıp tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.


Arama kurtarma çalışmalarına çok sayıda gönüllünün yanı sıra; AFAD, JAK ve UMKE ekibi de katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatayda bir genç kız depremin 50. saatinde enkazdan kurtulduÖnceki Haber

Hatayda bir genç kız depremin 50. saatin...

Pülümürden Adıyamana yardımSonraki Haber

Pülümürden Adıyamana yardım

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar