29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

Liselerarası Müzik yarışması’nda finalistler belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Liselerarası Müzik yarışması’nda finalistler belli oldu
Abone ol
Türkiye genelinde  on-line olarak düzenlenen Liseler arası Müzik Yarışmasında Osmaniye’den katılan ve finale kalan okullar belli oldu.

Türkiye genelinde  on-line olarak düzenlenen Liseler arası Müzik Yarışmasında Osmaniye’den katılan ve finale kalan okullar belli oldu.

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip, bu sene on-line olarak düzenlenen ‘’İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’’nda Osmaniye’den finale kalan okullar belli oldu. 

 ‘’Grup’’ dalında Bahçeşehir Koleji, ‘’Beste’’ dalında Bahçeşehir Koleji’nden Berkay Bahçeci, ‘’Bireysel Kız Solist’’ dalında Bahçeşehir Koleji’nden Elif Selen Lökoğlu ve Simay Kaya, Osmaniye’den finale kalan okullar oldu.

1700 başvuru arasından finale kalan Osmaniyeli öğrenciler, büyük bir başarıya imza atarak 158 finalist arasına adını yazdırdı. 

Osmaniyeli liseliler için 14 Haziran’da POWERAPP mobil uygulamasında başlayan final oylaması, 25 Haziran’a kadar devam edecek.

Ücretsiz olarak indirilebilen POWERAPP mobil uygulamasında oylama yapmak isteyenler, finale kalan 158 performans arasından, farklı dallarda en beğendiklerini oylayarak ödül alanları belirleyecek.  

Ödül kazanan okullar, 27 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de PowerApp mobil uygulamasında gerçekleşecek olan yayında açıklanacak.

Finalde 158 performans yarışacak!

İnternet ve jüri değerlendirmesinin ardından finale kalan okulların oylanmaya başlanmasıyla, grup dalında 50, bireysel katılımlarda ise beste dalında 20, enstrüman dalında 22, kız solist dalında 30, erkek solist dalında 30 performans finale kalırken, ayrıca 6 performans Instagram üstünden oylanarak finale çıkma hakkını elde etti.

Toplam 158 performans arasından ilk üçe girenler belirlenirken, Grup-İcra dalında birinci olan okula İpana tarafından tam teçhizatlı müzik stüdyosu kurulacak, tüm dallarda dereceye giren okullara ve öğrencilere para ödülleriyle birlikte, sürpriz hediyeler verileceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar