160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Lise öğrencileri depremzedeler için soba üretiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lise öğrencileri depremzedeler için soba üretiyor
Abone ol
KÖRFEZ TİCARET ODASI'NIN PİLOT OKULU KÖRFEZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN ÖĞRENCİLERİ DEPREMZEDELER İÇİN SOBA ÜRETMEYE BAŞLADI.

Körfez Ticaret Odası’nın pilot okulu Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri depremzedeler için soba üretmeye başladı.


Körfez Ticaret Odası’nın 2018 yılından bu yana pilot okulu olan ve pek çok başarıya imza atan Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili vuran depremlerden etkilenen afetzedeler için soba üretimine başladı. Sac varilden üretilecek olan sobaların deprem bölgesindeki ısınma sorununun bir kısmına çözüm getirmesi bekleniyor. Körfez Kalburcu köyü sakinlerinin yapacağı odun yardımı ile birlikte ürünlerin deprem bölgesine götürülmesi sağlanacak.


Öğrencileri tebrik eden Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, "Onlarla gurur duyuyoruz. 2018 yılından bu yana destek verdiğimiz okulumuz depremzedeler için sac varilden soba üretecekler. Bu dayanışmanın en doğru örneğidir" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orduda baca yangını ekipleri harekete geçirdiÖnceki Haber

Orduda baca yangını ekipleri harekete ge...

YİKOBdan 661 milyon TLlik yatırımSonraki Haber

YİKOBdan 661 milyon TLlik yatırım

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar