160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kuyucak Belediyesi, sel sonrası yaraları sarıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuyucak Belediyesi, sel sonrası yaraları sarıyor
Abone ol
Aydın (iha) - Aydın'ın Kuyucak Ilçesinde Etkili Olan Sağanak Yağışın Ilçe Genelinde Hasara Yol Açmasının Ardından Kuyucak Belediyesi, Yaraları Sarmak Için Seferber Oldu.

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ilçe genelinde hasara yol açmasının ardından Kuyucak Belediyesi, yaraları sarmak için seferber oldu.

Şiddetli yağmurun etkisiyle hasar gören alanlarda felaketin yaralarını sarmak için çalışma başlatan Kuyucak Belediyesi, sorumlu olduğu yolları temizledi. Onarım çalışmalarını da başlatan ekipler, şiddetli yağışın ardından oluşan sel afeti sonrası baskın ve tahribatlara anında müdahale etti. Kuyucak Belediyesi Temizlik Ekipleri tarafından çamurla kaplanan yollar temizlenirken farklı noktalarda müdahale ve hasar tespit çalışmaları da sürdürüldü.

Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden; "Kuyucak Belediyesi olarak ilçemizde yaşanan sel felaketi sonrası tüm ekiplerimiz anında müdahale ederek vatandaşlarımızın yardımına koştu. Ekiplerimiz, temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Tüm Kuyucaklı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah, ülkemizi her türlü afetten korusun” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Boğa Güreşlerini Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Arda istifasını açıkladıÖnceki Haber

Aydın Boğa Güreşlerini Destekleme ve Yaş...

Sarıyerde 8 milyon TLlik araç kazaya karıştı: 1 yaralıSonraki Haber

Sarıyerde 8 milyon TLlik araç kazaya kar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar