160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahyada suç örgütü operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada suç örgütü operasyonu
Abone ol
KÜTAHYA’DA POLİSİN, ÇOK SAYIDA SİLAHLI OLAYA KARIŞTIĞI TESPİT EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK 17 ADRESE EŞ ZAMANLI OLARAK DÜZENLEDİĞİ VE 'NO43' İSMİ VERİLEN OPERASYONDA, 13 ŞÜPHELİ YAKALANDI.

Kütahya’da çok sayıda silahlı olaya karıştığı tespit edilen suç örgütüne yönelik 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polisin ’NO43’ ismi verdiği operasyonda, 13 şüpheli yakalandı.


Alınan bilgiye göre, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde bulunan alkollü bir mekana bir gurubun zorla çalışmak suretiyle gidip iş yeri sahiplerini korkutarak çevre edinmeye ve silahlı olaylara karışarak korku havası oluşturmaya çalıştıkları 10 şahıs hakkında yasal dinleme başlatıldı. Yağma olayını gerçekleştirmek için silahlı bir yapılanmanın oluştuğu bu yapı ile suç işlemeye devam ettikleri tespit edildi. Bu çerçevede il merkezinde 101 personelin katılımıyla 13 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik 17 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.


Yapılan operasyonda, 5 tabanca ve 4 ruhsatsız tüfek ele geçirildi. 13 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili toplam 20 şüpheli şahsın ifadesi alınırken, 10 şüpheli mevcutlu olarak adliye sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyetisyen Duygu Bulut: İftarda çorbadan sonra 10 dakika ara vermek hem sindirimi kolaylaştırır hem de kilo kontrolü sağlarÖnceki Haber

Diyetisyen Duygu Bulut: İftarda çorbadan...

Elazığda lise öğrencisi havada, karada ve su altında cisim tespiti yapabilen radar geliştirdiSonraki Haber

Elazığda lise öğrencisi havada, karada v...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar