160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahyada organ bağışı farkındalık standı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada organ bağışı farkındalık standı
Abone ol
Kütahya’da Organ Bağışı Farkındalık Standı

Kütahya Şehir Hastanesi ve Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğiyle Sağlık Bakanlığının Organ ve Doku Bağışına dikkat çekmek amacıyla oluşturduğu program çerçevesinde Kütahya Sera AVM’ de farkındalık stantı kuruldu.

Organ Bağış ve Nakil Koordinatörlükleri tarafından kurulan stantta, organ bağışının önemini, organ bağış bilincini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla broşür ve afişlerle bilgilendirme yapıldı. Organ bağışı yapmak isteyen gönüllülerin talepleri standa görev yapan Organ Bağış Biriminde görevli hemşiresi tarafından form doldurularak kabul edildi.

Kütahya Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı, hastane idarecileri ve halk tarafından stant ziyaret edilerek organ ve doku bağışına destek verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her gün işe gider gibi hırsızlık yapıp, 140 ayrı suçtan 20 milyonluk vurgun yaptıÖnceki Haber

Her gün işe gider gibi hırsızlık yapıp,...

Bayburt Ağız Diş Sağlığı Merkezine 2 ünit odası daha eklendiSonraki Haber

Bayburt Ağız Diş Sağlığı Merkezine 2 üni...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar