160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kütahyada Koruyucu Aile Şenliği etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada Koruyucu Aile Şenliği etkinliği
Abone ol
Kütahya’da "koruyucu Aile şenliği" Etkinliği

Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından "Koruyucu Aile Şenliği" etkinliği düzenlendi.

Şenliklere il protokolü, koruyucu aileler, çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar için oyun ve eğlence alanları kurulurken, ailelere yönelik bilgilendirme stantlarıyla farkındalık çalışmaları yapıldı.

Etkinlikte konuşan Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, "Her çocuğumuz bir aileyi hak ediyor. 30 Haziran’ın Koruyucu Aile Günü olarak ilan edilmesi, bu alandaki farkındalığın artmasına önemli katkı sağlıyor" dedi.

Uslu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını "Aile Yılı" ilan etmesinin ardından koruyucu ailelik modeline olan ilginin arttığını belirterek, "Bu teveccühün önümüzdeki yıllarda da süreceğine inanıyoruz. Her çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyüme hakkı vardır ve biz de bu anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Musa Işın, Tavşanlıda Doğal Yaşam Alanı Projesi için arazi incelemesinde bulundu Önceki Haber

Vali Musa Işın, Tavşanlıda Doğal Yaşam A...

Kampüste Öğren Kampüste Keşfet projesi başlıyor Sonraki Haber

Kampüste Öğren Kampüste Keşfet projesi b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar