160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahyada 17 esnafa mühürleme şoku

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada 17 esnafa mühürleme şoku
Abone ol
Kütahya’da 17 Esnafa Mühürleme şoku

Kütahya’nın Menderes Bulvarı’nda faaliyet gösteren 17 esnaf, iskan belgesi olmadığı gerekçesiyle belediye ekiplerinden iş yerlerini kapatma uyarısı aldı. Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan tebligatta, pazar günü dükkanların mühürleneceği bildirildi.

Esnaflar, yıllardır aynı binada iş yaptıklarını belirterek karara tepki gösterdiler. Basın açıklaması yapan esnaflar, belediyenin su, elektrik ve doğalgaz aboneliklerine izin verdiğini, buna rağmen iskân gerekçesiyle mühürleme kararı alındığını belirttiler.

Esnaflar, Kütahya’da belediyeye ait 320 dükkandan 200’ünün de ruhsatsız olduğunu iddia ederek, “Yıllardır burada çalışıyoruz. Bize bir süre tanıyabilirlerdi. Bu tamamen haksızlık. Çözüm üretilmezse biz de gereken yasal yollara başvuracağız” diye konuştu.

Kendilerine yönelik uygulamanın haksız olduğunu savunan esnaflar, “Menderes Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda en az 60-70 bina aynı durumda. Eğer burayı mühürlerlerse, biz de CİMER üzerinden tüm Kütahya’daki iskânsız binaları ihbar edeceğiz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fethiye-Finike arasında fırtına uyarısıÖnceki Haber

Fethiye-Finike arasında fırtına uyarısı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam Halk Kütüphanesi açılışına katıldıSonraki Haber

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar