160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, “Hedefimiz eğitimlerle insan ve hizmet kalitemizi yükseltmek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, “Hedefimiz eğitimlerle insan ve hizmet kalitemizi yükseltmek”
Abone ol
Bölge Müdürü Erdal Dingil, “hedefimiz Eğitimlerle Insan Ve Hizmet Kalitemizi Yükseltmek”

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kurum çalışanlarına, kalite standartların iyileştirilmesi, müşterilerden gelen şikayetlerin en aza indirilmesi için dikkat edilecek hususlar ve teknik konularda eğitim verildi.

Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil’in katılımları ile İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğü ve Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürlüğü tarafından Bölge Müdür Yardımcısı Savaş Ünle koordinatörlüğünde Şube Müdürleri, Mükremin Uçarcı, A. Rıza Erdem ve Şube Mühendisi Çiğdem Kavcin tarafından verilen eğitime 7 Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları katıldı. Eğitimlerde kalite standartların iyileştirilmesi ve müşterilerden gelen şikâyetlerin en aza indirilmesi için dikkat edilecek hususlar ve teknik konulara ağırlık verildi.

Kalitenin yolunun eğitimden geçtiğini söyleyen Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil,” Hedefimiz eğitimlerle insan ve hizmet kalitemizi yükseltmek” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yalçın ve Kaymakam Dönmezden Kepez Turnuvasına destekÖnceki Haber

Başkan Yalçın ve Kaymakam Dönmezden Kepe...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: ‘‘Mobilya ihracatı 4,5 milyar dolara ulaştıSonraki Haber

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: ‘‘Mobilya ihr...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar