19 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kursiyerlerin seramik ürünleri görücüye çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kursiyerlerin seramik ürünleri görücüye çıktı
Abone ol
çorum Belediyesi Buhara Kadın Kültür Merkezi Seramik Atölyesi Kursiyerlerinin Hazırladığı "topraktan Sanata" Seramik Sergisi, Kente Bulunan Bir Avm’nin Fuaye Alanında Açıldı.

Çorum Belediyesi tarafından kurulan atölyede kursiyerler tarafından yapılan seramik ürünler, vatandaşların beğenisine sunuldu.

Çorum’da Buhara Kadın Kültür Merkezi Seramik Atölyesi kursiyerlerinin hazırladığı "Topraktan Sanata Seramik Sergisi, kente bulunan bir AVM’nin fuaye alanında ziyarete açıldı. Sergide, atölyede yıl boyunca atölyede çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin hazırladığı seramik tabaklar, kupalar ve dekoratif objeler yer alıyor. Çorum’un tarihi ve kültürel mirasından ilham alınarak hazırlanan eserlerde, Hitit medeniyetine ait figürler, motifler ve semboller yeniden şekillendirildi. Hitit dönemine özgü mühürler, tarihi desenlerden esinlenen çalışmaların yanı sıra günlük kullanım için tasarlanan seramik ürünler de sergide yer alıyor. Kursiyerlerin 2025 yılı Ekim ayından bu yana sürdürdüğü çalışmaların yer aldığı sergi, 19 Haziran’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘TÜBİTAK 4006-C Bilim Fuarları Festivali İzmirde kapılarını açtı Önceki Haber

‘TÜBİTAK 4006-C Bilim Fuarları Festivali...

Elektrik mühendisleri Elazığ TSOda bir araya geldi Sonraki Haber

Elektrik mühendisleri Elazığ TSOda bir a...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar