160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, resim yarışması ödül törenine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, resim yarışması ödül törenine katıldı
Abone ol
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİNE KATILARAK DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen resim yarışmasının ödül törenine katılarak dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.


İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında Türkiye genelinde düzenlediği 9. Resim Yarışması ödül töreni bugün gerçekleşti. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Çocuk Sanat Festivali’nde gerçekleşen törene, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yanı sıra eşi Pervin Ersoy ve oğlu Aslancan Ersoy da katıldı. Çocuk Sanat Festivali’nde sergilenen resimleri inceleyen Bakan Ersoy, daha sonra dereceye giren öğrenciler Mira Çakır, Yağmur İrem Altıntaş, Demir Çamlı, Deniz Delice, Elif Özer ve Beliz Kurt’a ödüllerini verdi. Bakan Ersoy ve ailesi sergiyi de gezmesinin ardından, çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Hatıra fotoğrafının ardından Bakan Ersoy, konferans salonundaki Devlet Senfoni Orkestrası’nın konserine katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Spor Toto Süper Lig: Fatih Karagümrük: 2 - GZT Giresunspor: 1 (Maç sonucu)Önceki Haber

Spor Toto Süper Lig: Fatih Karagümrük: 2...

Çocuklar Çevre ve Çocuk Şenliklerinde bilinçlendiSonraki Haber

Çocuklar Çevre ve Çocuk Şenliklerinde bi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar