29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Küçükçekmecede siteden 200 bin TL değerinde motosiklet hırsızlığı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Küçükçekmecede siteden 200 bin TL değerinde motosiklet hırsızlığı
Abone ol
KÜÇÜKÇEKMECE’DE MOTOSİKLETLE GELEN KASKLI 2 KİŞİ, LÜKS SİTE İÇERİSİNDEKİ YAKLAŞIK 200 BİN TL DEĞERİNDEKİ MOTOSİKLETİ ÇALDI. HIRSIZLARIN ÇALIŞMAYAN MOTOSİKLETİ İTEREK GÖTÜRDÜĞÜ ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Küçükçekmece’de motosikletle gelen kasklı 2 kişi, lüks site içerisindeki yaklaşık 200 bin TL değerindeki motosikleti çaldı. Hırsızların çalışmayan motosikleti iterek götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’ndeki lüks bir sitede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sabah işe gitmek için sitenin otoparkına inen Furkan Güler (26) isimli site sakini, zincirle bağlı motosikletinin yerinde olmadığını fark etti. Durumdan şüphelenen Güler, güvenliğe giderek sitenin güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kameralarına bakan Güler, motosikletle gelen kasklı 2 kişinin makasla zinciri kırıp, ardından bir şahsın yaklaşık 200 bin TL değerindeki motosikleti götürdüğünü gördü. Bunun üzerine 26 yaşındaki genç durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi ve güvenlik kamerası incelemesi yaptı. Yapılan çalışmanın ardından polis hırsızların yakalanması için çalışma başlatırken, Güler avukatı aracılığıyla hırsızlardan ve site yönetiminden şikayetçi oldu.


20 gün önce güvenli olduğu gerekçesiyle siteye taşındığını söyleyen Furkan Güler, “Ayın 2’si, pazar sabahı işe gitmeye çalışırken motosikletimin çalındığını fark ettim. Güvenlikli bir site içerisinde oturuyorum. Daha doğrusu arabam ve motosikletlerim olduğu için güvenlikli bir site tercih ettim. Bu 22 günde motorum çalındı, böyle bir aksilik içerisindeyiz. Siteyle, güvenlik şirketiyle görüştüğümüzde kesinlikle bir muhatap bulamıyoruz. İşler erteleniyor, avukata verin gibi saçma şeyler” dedi.



“Ayakla götürülmesine rağmen fark edilmiyor”


Hırsızların site sakini gibi içeriye girdiğini anlatan Güler, “Siteye girdiklerinde ’Benim kartım yok’ diyorlar. ’İşte her gün gidip geliyorum, görmüyor musun?’ diyorlar. Sonra aşağıya inip bir keşif yapıyorlar. Ondan sonra yakın bir yerden poğaça, börek alıyorlar ve güvenliğe de ikram ediyorlar. İşin enteresan yanı motor yüksek segment olduğu için, anahtarla çalışma gibi bir ihtimali de yok. Ayakla ittirip çıkıyorlar ve güvenlik bunu bile fark etmiyor. Böyle bir rezillik. Normal şartlarda motoru çalıştırıp, barikatları kırsalar derim ki güvenliğin yapacağı bir şey yok. Bildiğin direkt hırsızlığa davetiye çıkartıyorlar. Avukatım aracılığıyla şikayetçi oldum. Kaskla geliyorlar, normalde kasklı birinin kaskı çıkartılır ve daire sahibi aranır, herhangi böyle bir şey sorulmuyor, direkt müsaade ediliyor. Ayakla itiyorlar, kilidi kırıyorlar, güvenlik bunların hiçbirini fark etmiyor. Yaklaşık 200 bin TL değerinde motosikletim, geçtiğimiz mayıs ayında almıştım” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu besinler meme kanserine kalkan oluyorÖnceki Haber

Bu besinler meme kanserine kalkan oluyor

Tarım lisesi üretime geçti, ilk fideler toprakla buluştuSonraki Haber

Tarım lisesi üretime geçti, ilk fideler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar