160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Küçük Elifin yüzünü itfaiye ekipleri güldürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Küçük Elifin yüzünü itfaiye ekipleri güldürdü
Abone ol
BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE APARTMANDA ÇIKAN YANGIN MAHALLE SAKİNLERİNİ SOKAĞA DÖKTÜ. APARTMANIN 2. KATINDA MAHSUR KALAN MUHABBET KUŞU VE KEDİ İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde apartmanda çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü. Apartmanın 2. katında mahsur kalan muhabbet kuşu ve kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.


Yangın, Kemalpaşa Mahallesi Doğu sokakta bulunan 3 katlı apartmanın zemin katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden apartman sakinleri durumu İnegöl İtfaiyesine bildirdiler. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, alevlere müdahale ederek kısa sürede söndürdüler.


Apartman sakinlerinin 8 yaşındaki kızı Elif Ö., 2. Kattaki evlerinde mahsur kalan muhabbet kuşları ve kediler için üzülmeye başladı. İtfaiye eri, çocuğun üzüldüğünü görünce 2. Kata çıkarak Şeker ve badem isimlerindeki muhabbet kuşları ile Sufle ismindeki kediyi, dumandan etkilenip ölmemeleri için kurtardılar. Evcil hayvanlarına kavuşan Elif, büyük mutluluk yaşadı. Yangın sonucu evde hasar meydana geldi.


Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yedek paraşütü açılan İngiliz turist kayalıklara düştü Önceki Haber

Yedek paraşütü açılan İngiliz turist kay...

Gemlik Kızılay ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanındaydı Sonraki Haber

Gemlik Kızılay ramazan ayında ihtiyaç sa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar