160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Köyceğizde yapılan ameliyatta hastanın safra kesesinden 491 taş çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köyceğizde yapılan ameliyatta hastanın safra kesesinden 491 taş çıktı
Abone ol
Köyceğiz’de Yapılan Ameliyatta Safra Kesesinden 491 Taş çıktı

Muğla’nın Köyceğiz Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen bir ameliyatta, hastanın safra kesesinden 491 adet taş çıkarıldı.

Safra kesesi şikayetiyle hastaneye başvuran Halil Kösoğlu’nun yapılan muayenesinin ardından safra kesesi ameliyatına alınmasıyla birlikte ender rastlanan bir tablo ortaya çıktı. Ameliyat sırasında hastanın safra kesesinden tam 491 adet taş çıkartıldı. Laparoskopik yöntemle yapılan başarılı operasyon, hastanede görevli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Ekber Öztürk tarafından gerçekleştirildi.

Dr. Öztürk, yaptığı açıklamada, "40 yıllık meslek hayatımda bu kadar fazla taşla karşılaştığım bir başka vaka olmadı. Bu, benim için de oldukça sıra dışı bir durumdu," ifadelerini kullandı. Hastanın sağlık durumunun iyi olduğu ve yapılacak son kontrollerin ardından taburcu edileceği öğrenildi. Köyceğiz Belediyesi’nde görev yapan Halil Kösoğlu ise, "Beni sağlığıma kavuşturan Genel Cerrahi Uzmanı Ali Ekber Öztürk’e ve Köyceğiz Devlet Hastanesi personellerine sonsuz teşekkür ederim" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde silvikültür tatbikatları tamamlandıÖnceki Haber

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde silvikült...

45 yıllık evli çiftten gençlere hayat dersiSonraki Haber

45 yıllık evli çiftten gençlere hayat de...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar