160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Köyceğizde güneşi gören Kordona akın etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köyceğizde güneşi gören Kordona akın etti
Abone ol
Muğla'nın Köyceğiz Ilçesinde Etkili Olan Sağanak Yağışın Ardından Güneşli Havayı Fırsat Bilen Vatandaşlar Kendilerini Dışarı Atarken, Kordonda Yoğunluk Oluştu.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar kendilerini dışarı atarken, kordonda yoğunluk oluştu.

Köyceğiz ilçesinde dün yağan yağmurun ardından kent genelinde güneşli bir hava hakim oldu. Hafta sonu olması nedeniyle güneşi gören vatandaşlar Atatürk Kordonu’na akın etti. Hava sıcaklığının 20-22 derece seyrettiği Köyceğiz’de Sandras Dağı’nda kar keyfi yapılırken göl kenarında bahar havası yaşanması vatandaşlara aynı günde farklı mevsimleri yaşama fırsatı sundu. Ilık havanın etkisiyle Atatürk Kordonu’na gelen vatandaşların bir kısmı yürüyüş yaparken, bir kısmı piknik alanlarını doldurdu. Göle oltasını atıp bekleyenlerin de oldukça fazla olduğu ilçede göl kenarındaki işletmelerde ise kalabalıktan payını aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadasında ocak ayında bahar havasıÖnceki Haber

Kuşadasında ocak ayında bahar havası

Trendyol Süper Lig: Bodrum FK: 1 - Kayserispor: 1 (Maç sonucu)Sonraki Haber

Trendyol Süper Lig: Bodrum FK: 1 - Kayse...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar