Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Körfezray Metro Projesinin Yahyakaptan istasyonunda çalışmalar başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Körfezray Metro Projesinin Yahyakaptan istasyonunda çalışmalar başladı
Abone ol
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı Ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Işbirliğinde Yürütülen Körfezray Metro Projesi Kapsamında Yahyakaptan Istasyonunda şantiye Kurulum çalışmalarına Başlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yürütülen Körfezray Metro Projesi kapsamında Yahyakaptan istasyonunda şantiye kurulum çalışmalarına başlandı.

Kentin ulaşım altyapısını rahatlatması hedeflenen projenin 28,7 kilometre uzunluğundaki birinci etabında çalışmalar devam ediyor. Projenin 14. durağı olan Yahyakaptan istasyonunda, yol deplase (yer değiştirme) ve şantiye alanı hazırlık işlemleri uygulamaya konuldu.

Akasyalar Caddesi üzerinde yürütülen çalışmalar sırasında, bölgedeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki (SDKM) faaliyetlerin aksamadan devam edeceği bildirildi.

Öte yandan, proje planlamasında yapılan revizyonla, daha önce ikinci etapta inşa edilmesi öngörülen Özdilek istasyonunun birinci etap kapsamına alındığı, buradaki çalışmaların da gelecek günlerde başlayacağı kaydedildi.

Hatta yer alan Derince, Kuruçeşme, Seka Park, Otogar ve Kartepe duraklarının da aralarında bulunduğu 16 noktada çalışmaların sürdüğü belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birlikte alkol alırken tartıştığı arkadaşını ayrıldıktan sonra çağırıp bıçakla ağır yaraladı Önceki Haber

Birlikte alkol alırken tartıştığı arkada...

Sivasta kar kalınlığı yer yer 2 metreyi aştı, en çok hayvancılık yapanlar zorlandı Sonraki Haber

Sivasta kar kalınlığı yer yer 2 metreyi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar