160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Konyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti
Abone ol
KONYASPOR, SPOR TOTO SÜPER LİG’İN 33. HAFTASINDA KAYSERİSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapılan antrenmanda pas oyunu, geçiş ve çift kale taktik çalışmaları üzerinde duruldu. İdman, ısınma ve istasyon koşularıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, geçiş oyunu ile sürdü. Futbolcular antrenmanı taktiksel çift kale maç ile tamamladı. Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.


Yeşil-beyazlılar, Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keçiören Belediye Başkanı Altınok: “Biz sadece benliğimizi muhafaza, varlığımızı muhafaza etmek istiyoruz” Önceki Haber

Keçiören Belediye Başkanı Altınok: “Biz...

Artan alerji şikayetleri için uzmanından altın tavsiyeler Sonraki Haber

Artan alerji şikayetleri için uzmanından...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar