160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kontrolden çıkan otomobil boş arsaya devrildi, sürücüsü olay yerinden kaçtı: 3 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kontrolden çıkan otomobil boş arsaya devrildi, sürücüsü olay yerinden kaçtı: 3 yaralı
Abone ol
Sakarya’nın Pamukova Ilçesinde Sürücüsünün Kontrolünden çıkan Otomobil Boş Bir Arsaya Ters şekilde Devrildi. 3 Kişinin Yaralandığı Kazada Otomobil Sürücüsü Olay Yerinden Kaçtı.

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil boş bir arsaya ters şekilde devrildi. 3 kişinin yaralandığı kazada otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kaza, gece saatlerinde Elperek Mahallesi Derya Dinçer Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 54 RB 555 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yaklaşık 3 metre yükseklikten boş bir arsaya devrildi. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince müdahaleleri yapılan Y.E.E. (23), S.Y. (20) ve B.Y. (26) isimli üç yaralı Pamukova İlçe Devlet Hastanesi’ne buradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan polis ekipleri, kaza sonrası olay yerinden kaçtığı öğrenilen sürücünün kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gökçeadada Şap Hastalığı Arilik Çalışması Başladı Önceki Haber

Gökçeadada Şap Hastalığı Arilik Çalışmas...

Kayseri Döğerspordan 3 transfer daha Sonraki Haber

Kayseri Döğerspordan 3 transfer daha

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar