160x600
15 Mayıs, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
Abone ol
Sakarya’nın Söğütlü Ilçesinde Kontrolden çıkan Otomobil, Bariyerlere Saplandı. Kağıt Gibi Ezilen Otomobilde 2 Kişi Ağır Yaralandı.
Wordpress Hosting

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere saplandı. Kağıt gibi ezilen otomobilde 2 kişi ağır yaralandı.

Söğütlü ilçesi D-650 kara yolu Adapazarı istikametinde meydana gelen kazada, S.A. idaresindeki 54 SD 570 plakalı Honda marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak bariyerlere saplandı. Adeta kağıt gibi ezilen otomobilde sürücü S.A. ve yolcu olarak bulunan S.G. yaralanırken, durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın tavanını keserek yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar hastaneye sevk edildi. Kağıt gibi ezilen otomobilde yaralanan kişilerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karaloğlu: "Yıl Sonuna Kadar 452 Bin Konut Teslim Edilecek"Önceki Haber

Karaloğlu: "Yıl Sonuna Kadar 452 Bin Kon...

Balıkesirde asansör boşluğuna düşen kadın kurtarıldıSonraki Haber

Balıkesirde asansör boşluğuna düşen kadı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar