160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı
Abone ol
DENİZLİ’NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİLİN ORTA REFÜJDE BULUNAN AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA İKİ KİŞİ YARALANDI.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.



Kaza, Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Unesco Mirası Pamukkale’ye doğru seyir halinde olan 48 ED 003 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobilin kontrollünü sağlamayan sürücü, yol ortasındaki aydınlatma direğine çarparak durdu. Meydana gelen kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Otomobil içerisinde bulunan sürücü ile yolcu konumunda bulunan bir kişiyi yaralı olarak çevredekiler tarafından çıkarıldı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri trafiği bir süreliğine durdurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise sürücü ile yolcu konumunda olan yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası maddi hasar oluşan otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, trafik ise çift yönlü açıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Su tankerleri için yol açma çalışmaları yapılıyorÖnceki Haber

Su tankerleri için yol açma çalışmaları...

Bursaspor ara vermeden çalışıyorSonraki Haber

Bursaspor ara vermeden çalışıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar