160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Konserde fenalık geçiren kadın hastaneye kaldırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konserde fenalık geçiren kadın hastaneye kaldırıldı
Abone ol
Kdz. Ereğli 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür Ve Sanat Festivali’nin Ikinci Gününde Bir Kadın Yaşanan Izdiham Nedeniyle Baygınlık Geçirdi.

Kdz. Ereğli 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde bir kadın yaşanan izdiham nedeniyle baygınlık geçirdi.

Mary Jane ve Derya Uluğ’un sahne aldığı festivalin 2. gününde Ereğli’de konser alanı ve sahil bandı doldu, taştı. Konser alanının şarkılara eşlik eden E.K. yaşanan izdiham ve nemin yüksek olması sebebiyle fenalık geçirdi. Bir anda yere yığılan kadına çevredeki vatandaşlar yardımcı olmaya çalıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri bayılan kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Alanda görevli bir güvenlik görevlisinin kucağına aldığı kadın ambulansa kadar taşındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen E.K.’nin ilçede özel bir hastanedeki tedavisi sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber alınamayan genç evinde ölü bulunduÖnceki Haber

Haber alınamayan genç evinde ölü bulundu

Derya Uluğ yeni albüm müjdesini sahneden verdiSonraki Haber

Derya Uluğ yeni albüm müjdesini sahneden...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar