160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Konser için yüzlerce metrelik kuyruk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konser için yüzlerce metrelik kuyruk
Abone ol
Sevdikleri şarkıcıları Dinlemek Için Yüzlerce Metrelik Konser Kuyruğu Oluşturdular

Samsun’da gençler 5 sanatçının vereceği konseri dinlemek için yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu, saatlerde sırada bekledi.

Bir otelde düzenlenen Karadeniz Müzik Festivali çerçevesinde Emir Can İğrek, Pinhani, Motive, Mavi Gri ve Mert Kıyak aynı akşam sahneye çıktı. Konseri dinlemek için bilet alan gençler, otele akın etti. Otelin önünde 100’lerce metre kuyruk oluştu. Sıraya giren gençler, saatlerce bekledi.

Samsun’da düzenlenen Karadeniz Müzik Festivali’nin 1. gününde Emir Can İğrek, Pinhani, Motive, Mavi Gri, Mert Kıyak’ı dinlemeye gelen binlerce genç, yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu. Gençler, şarkıları dillere dolanan sanatçıları dinleyebilmek için saatlerce sıra bekledi. Kombine fiyatının 800 ile 1200 TL olan, günlük fiyatı ise 400 TL olan festival 4 gün sürecek. Konsere giden gençler her konserde uzun sıralar olduğunu ve bazı konserlere geç kaldıklarını söylediler.

25 Haziran’da bitecek festivalde 13 ünlü sanatlı sahneye çıkacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NTO Yönetimi, Buharkentli üyeleri ve ilçe protokolü ile buluştu Önceki Haber

NTO Yönetimi, Buharkentli üyeleri ve ilç...

Kurban etini 1 gün bekleterek tüketin Sonraki Haber

Kurban etini 1 gün bekleterek tüketin

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar