160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Komşuların bira şişesi kavgası cinayetle son buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Komşuların bira şişesi kavgası cinayetle son buldu
Abone ol
Emniyetteki Işlemlerinin Ardından Adliyeye Sevk Edilen Mehmet Y. çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Adana’da "bira şişesi" attığı gerekçesiyle komşular arasında çıkan kavgada 1 kişi ölürken 1 kişi de yaralanmıştı. Yakalanan katil zanlısının "Alkolün etkisindeydim" dediği öğrenildi. Olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli de tutuklandı.

Olay, 4 Ocak günü Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi 72056 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, kentte bar işleten Mahmut Ayta (45) ve komşusu Mehmet Y. (38) arasında daha önce çıkan bir kavgadan dolayı husumet başladı.

Olay günü sabah saatlerinde Efecan K. (19) Mahmut Ayta’nın işlettiği barı kapattıktan sonra anahtarı vermeye geldi. Bu sırada evine giden Mehmet Y. ile karşılaştı. Mehmet Y., yanından geçerken Efecan K.’ye bira şişesi fırlattı.

Bunun üzerine Efecan K.’nin "Hayırdır abi bize attın" dediği iddia edildi. Efecan K. ve Mehmet Y. arasında tartışma başladı. Sesleri duyan Mahmut Ayta da aşağı indi. Ardından iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Efecan K. elinden bıçaklandı. Kavganın büyümesiyle Mehmet Y. evine çıkıp tabancasını aldı.

Mehmet Y., tabancası ile Mahmut Ayta’yı vurdu. Ayta kanlar içerisinde yere yığılırken Mehmet Y. yaklaşık 8 el başına tabanca ile ateş etmeye devam etti. Bu sırada Efecan K., Mehmet Y.’nin üzerine atlayarak tabancasını elinden aldı. Efecan K. aldığı tabanca ile Mehmet Y.’yi bacağından ve karnından vurdu.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mahmut Ayta’nın öldüğünü tespit etti. Mehmet Y., çalışanı Salihcan A. (19) ve Mahmut Ayta’nın çalışanı Efecan K. olay yerinden kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerine kısa sürede intikal etti. Tarafların fazla uzaklaşamayacağını öngören polis, çevredeki sokakları abluka altına aldı. Yapılan çalışmalar neticesinde Mehmet Y., Salihcan A. ve Efecan K. bölgeye yakın sokaklarda yakalandı.

Ayta’nın cesedi ise yapılan incelemelerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsisinin ardından cenazesi toprağa verildi.

Hastaneye kaldırılan Mehmet Y. tedavisinin ardından emniyete götürüldü.

Mahmut Ayta’yı öldüren Mehmet Y.’nin ifadesinde, "Amacım öldürmek değildi, kendimi korumaktı, olayı da tam olarak hatırlamıyorum alkolün etkisindeydim" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Y., Salihcan A. ve Efecan K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadenizin Efesi Pompeiopolis, önemli bir turizm rotası haline geliyorÖnceki Haber

Karadenizin Efesi Pompeiopolis, önemli b...

Karlı dağda mahsur kalan iki kişi kurtarıldıSonraki Haber

Karlı dağda mahsur kalan iki kişi kurtar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar