160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kocaelide okul kantinlerine sıkı denetim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaelide okul kantinlerine sıkı denetim
Abone ol
KOCAELİ'DE ZABITA EKİPLERİ, OKUL KANTİNLERİNDE İÇECEK, YİYECEK VE HAZIR OLARAK ÖĞRENCİLERE SUNULAN MALZEMELERİN SON KULLANMA TARİHLERİNİ KONTROL EDİYOR.

Kocaeli’de zabıta ekipleri, okul kantinlerinde içecek, yiyecek ve hazır olarak öğrencilere sunulan malzemelerin son kullanma tarihlerini kontrol ediyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullarda kantin denetimlerini başlattı. Bu çerçevede, Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ihtisas zabıta ekipleri, Kocaeli genelindeki okul kantinlerinde denetlemelerde bulundu. Gıda türündeki içecek, yiyecek ve hazır olarak öğrencilere sunulan malzemelerin son kullanma tarihleri kontrol ediliyor. Ekipler özellikle kantinlerin temiz tutulması konusunda ilgili çalışanları uyarıyor.


Denetimler tüm ilçelerde eğitim ve öğretim dönemi boyunca devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Selçuklu Mahallesinde mahalle buluşmaları yapıldıÖnceki Haber

Selçuklu Mahallesinde mahalle buluşmalar...

Datçanın 4 mahallesine ‘Doğal Sit Alanı tesciliSonraki Haber

Datçanın 4 mahallesine ‘Doğal Sit Alanı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar