160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kışın habercisi yaban ördekleri Bayburtta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kışın habercisi yaban ördekleri Bayburtta
Abone ol
Kışın Habercisi Yaban ördekleri Bayburt’ta

Geceleri hava sıcaklığının sıfır derecenin altına düştüğü Bayburt’ta, kışın habercisi olarak nitelendirilen yaban ördekleri Çoruh Nehrini mesken tutmaya başladılar.

Bayburt’a, kış mevsimiyle birlikte göç eden yaban ördekleri, Çoruh Nehri’ni mesken tuttu. Her sene Aralık ve Ocak aylarında bölgeye gelen yaban ördekleri, bu yıl geçen yıllara nazaran daha erken geldiler. Bayburt’ta diğer illere göre yaban ördeği avlanma sayısının az olması nedeniyle, bölge yaban ördekleri tarafından tercih ediliyor. Kaleardı Cami mevkiinden başlayarak, nehir boyunca görülen yaban ördeklerine, kent sakinleri de ilgi gösteriyor.

Bayburt Valiliğince de yaban ördeklerinin videosu paylaşılarak, “Sevimli misafirlerimiz, kışın habercileri. Her yıl olduğu gibi bu yılda şehrimize gelmeye başlayan sevimli misafirlerimiz ördekler. Çoruh nehrimizi ve göletlerimizi renklendiriyor.

Şehrimizin doğasına güzellik katan bu minik dostlarımızı koruyalım. Bu tatlı misafirlerimizi gözlemek ve doğanın tadını çıkarmak isteyen herkes Çoruh Nehri boyunca vakit geçirebilir.” notuna yer verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisalı akademisyenden çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak uygulamaÖnceki Haber

Manisalı akademisyenden çiftçilerin haya...

Antalyada son 72 saatte 210 aranan şahıs yakalandıSonraki Haber

Antalyada son 72 saatte 210 aranan şahıs...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar