160x600
15 Mayıs, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kırıkkalede 15 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırıkkalede 15 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Abone ol
F.t. Isimli şahsın "hırsızlık", "konut Dokunulmazlığını Ihlal" Ve "hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması" Gibi Suçlardan 24 Ayrı Dosyadan Arandığı Ve Hakkında 15 Yıl 3 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunduğu Tespit Edildi.
Wordpress Hosting

Kırıkkale’de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 24 ayrı suçtan hakkında 15 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, F.T. isimli şahsın "hırsızlık", "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "hükümlü veya tutuklunun kaçması" gibi suçlardan 24 ayrı dosyadan arandığı ve hakkında 15 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kafede vatandaşlarla sohbet ettiÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kafede vatandaşla...

Darp sonucu hastanelik olan bebek devlet korumasına alınacakSonraki Haber

Darp sonucu hastanelik olan bebek devlet...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar