160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kimya mühendislerinden Başkan Ataça ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kimya mühendislerinden Başkan Ataça ziyaret
Abone ol
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği'ne (tmmob) Bağlı Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Kenan çalışır Ile Bir Araya Geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Çalışır ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kentte faaliyet gösteren oda temsilcileri ile temaslarını sürdürüyor. Bu çerçevede Başkan Ataç, TMMOB’a bağlı Kimya Mühendisler Odası Başkanı Kenan Çalışır ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Oda faaliyetleri hakkında konuşan Çalışır, Başkan Ataç’a bilgilendirmede bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise, Çalışır ve yönetimine faaliyetlerinde başarılar diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Sağlık Müdürü Bildirici, hastane personeliyle iftar yapmayı sürdürüyor Önceki Haber

İl Sağlık Müdürü Bildirici, hastane pers...

MEB Robot Yarışması ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Sonraki Haber

MEB Robot Yarışması ile ilgili değerlend...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar