160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Keşanda fuhuş operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keşanda fuhuş operasyonu
Abone ol
EDİRNE’NİN KEŞAN İLÇESİNDEKİ BİR OTELDE FUHUŞ YAPILDIĞI İDDİA EDİLEN OTELE POLİS BASKIN YAPTI. FUHUŞ YAPTIĞI BELİRLENEN 10 KADIN VE ARACILIK YAPTIKLARI TESPİT EDİLEN 3 KİŞİ YAKALANIRKEN, OTEL 90 GÜN BOYUNCA MÜHÜRLENDİ.

Edirne’nin Keşan ilçesindeki bir otelde fuhuş yapıldığı iddia edilen otele polis baskın yaptı. Fuhuş yaptığı belirlenen 10 kadın ve aracılık yaptıkları tespit edilen 3 kişi yakalanırken, otel 90 gün boyunca mühürlendi.


Keşan’daki bir otelde fuhuş yapıldığı iddiası üzerine Keşan Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bahse konu adrese baskın yaptı.


Oteldeki denetimler sırasında fuhuş yaptığı tespit edilen 10 kadın ile birlikte, fuhuş için yer temin ettiği tespit edilen S.Ü., N.A. ve H.A. isimli 3 kişi yakalandı. Yakalanan şüpheliler, daha sonra sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Öte yandan, otel kayıtlarındaki kimlik bilgilendirme kanununa aykırı eylemlerden idari işlem başlatılırken, fuhuş ve zührevi hastalıklar komisyonu tarafından, otel 90 gün süreyle mühürlendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasspor, bu sezon Avrupadaki 3. galibiyetini aldıÖnceki Haber

Sivasspor, bu sezon Avrupadaki 3. galibi...

Sarıkamış Karaurgana yeni okulSonraki Haber

Sarıkamış Karaurgana yeni okul

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar