160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kepezden deprem bölgesine kadın eli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kepezden deprem bölgesine kadın eli
Abone ol
ANTALYA KEPEZ MESLEK EĞİTİM KURSU(AKMEK) VE KEPEZ KADIN KOORDİNASYON MERKEZİNCE, HAZIRLANA BEBEK, ÇOCUK, YETİŞKİN KIYAFETLERİ, YORGAN, YATAK, YİYECEK VE İÇECEKTEN, TEMİZLİK ÜRÜNLERİNE KADAR BİRÇOK YARDIM MALZEMESİ DEPREMZEDELERE GÖNDERİLDİ.

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursu(AKMEK) ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezince hazırlanan bebek, çocuk, yetişkin kıyafetleri, yorgan, yatak, yiyecek ve içecekten, temizlik ürünlerine kadar birçok yardım malzemesi depremzedelere gönderildi.


Kepezli kadınlar depremzedeler için tek yürek oldu. Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursu(AKMEK) ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi depremzedeler için seferber oldu. Kahramanmaraş merkezli 10 ilin vurduğu bölgedeki depremzedeler için el ele veren kadınlar, bir yandan kampanyalarla, diğer yandan da el emekleriyle destek oluyor. AKMEK’in eğitici ve kursiyerleri deprem bölgesindeki bebek ve çocuklar için yatak, yorgan, yastık ve çarşaf üretimini aralıksız sürdürüyor. Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi’de, Kepez Belediyesi ve Kepez Vakfı işbirliğiyle başlatılan yardım kampanyasına kadın gücüyle destek oluyor. Deprem bölgesine bebek, çocuk ve yetişkin kıyafetlerinden, yorgan ve yatağa, yiyecek ve içecekten, temizlik ürünlerine kadar birçok yardım malzemesi depremzedelere ulaştırılıyor. Ayrıca monttan pantolona, kazaktan hırkaya, yorgandan yastığa, çarşafa kadar hiç kullanılmamış malzemeler depremzedelere gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ümraniye Belediyesi afetin yaralarını sarmak için deprem bölgesinde canla başla çalışıyorÖnceki Haber

Ümraniye Belediyesi afetin yaralarını sa...

TORTEK kursiyerlerinden deprem dayanışmasıSonraki Haber

TORTEK kursiyerlerinden deprem dayanışma...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar