160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp vatandaşı dolandırmışlardı: Tutuklandılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp vatandaşı dolandırmışlardı: Tutuklandılar
Abone ol
Kendilerini Kamu Görevlisi Olarak Tanıtıp Bir Vatandaşı 1 Milyon 220 Bin Tl Dolandıran 8 Kişi çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp bir vatandaşı 1 milyon 220 bin lira dolandıran 8 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tunceli’de, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak bir vatandaşı 1 milyon 220 bin lira dolandıran şahıslara yönelik Tunceli Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından Artvin, Ankara ve İstanbul’da eşzamanlı operasyon gerçekleştirilmiş operasyonda 8 kişi gözaltına alınmıştı. Tunceli’ye getirilen ve sorguları tamamlanan 8 kişi mahkemeye sevk edildi. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, vatandaşları bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malatya polisi asayiş uygulamalarını sürdürdü Önceki Haber

Malatya polisi asayiş uygulamalarını sür...

Mersinde aranan 89 şahıs yakalandı Sonraki Haber

Mersinde aranan 89 şahıs yakalandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar