160x600
04 December, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kendi hatasının faturasını polise kesmeye çalıştı Biz zaten abone olduk, ayda 10 defa ceza ödüyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kendi hatasının faturasını polise kesmeye çalıştı Biz zaten abone olduk, ayda 10 defa ceza ödüyoruz
Abone ol
Kendi Hatasının Faturasını Polise Kesmeye çalıştı "biz Zaten Abone Olduk, Ayda 10 Defa Ceza ödüyoruz"

Bursa’da 15 Kasım itibarıyla başlayan kış lastiği zorunluluğu kapsamında trafik ekipleri, kentin birçok noktasında büyük araçlara, geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. Kontrollerde kış lastiği kuralına uyan sürücüler sorun yaşamazken, her 3 araçtan 2’si "görevlendirme belgesi" olmadan trafiğe çıktığı için cezadan kaçamadı.

Denetimlerde bazı sürücüler farklı konudan ceza yedi. Araçlarının büyük olması nedeniyle şehir içi trafiğine belirli saatler dışında girmeleri yasak olmasına rağmen kurallara uymayanlar ceza yemekten kurtulamadı. Polis ekipleri, ilgili mevzuata aykırı hareket eden sürücülere 993 lira idari para cezası uyguladı.

Ceza alan bir sürücü ise kendi hatasını kabul etmek yerine polis ekiplerine tepki gösterdi. "Her seferinde ceza yiyorum, bu 10 oldu. Aylık minimum 10 ceza yiyorum. Artık alıştık" diyerek şikâyet eden sürücü, ekipleri ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Bazı sürücüler ise kuralları ihlal etmediklerini savunarak polis memurlarını uzun süre ikna etmeye uğraştı. Denetim noktalarında yaşanan ilginç ve renkli diyaloglar kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eksi 17 dereceyi gören kentte araç camları buz tuttu Önceki Haber

Eksi 17 dereceyi gören kentte araç camla...

Çanakkalenin meşhur domatesi tezgahlarda 40 liradan 10 liraya kadar düştü Sonraki Haber

Çanakkalenin meşhur domatesi tezgahlarda...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar