160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kedisi mahsur kalan genç kız önce üzüntüden, sonra da sevinçten ağladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kedisi mahsur kalan genç kız önce üzüntüden, sonra da sevinçten ağladı
Abone ol
Antalya’da Evinde Beslediği Kedisini Kaybeden Genç Kız Büyük üzüntü Yaşadı. Genç Kızın Gözyaşlarına Dayanamayan Bir Esnaf Merdiven Yardımıyla Kediyi Bulunduğu Yerden Kurtararak Teslim Etti.

Antalya’da evinde beslediği kedisi bir işyeri tentesinin üzerinden inemeyince genç kız büyük üzüntü yaşadı. Genç kızın gözyaşlarına dayanamayan bir esnaf merdiven yardımıyla kediyi bulunduğu yerden kurtararak teslim edince genç kız bu kez sevinçten gözyaşı döktü.

Serik ilçesine bağlı Orta mahallede yaşanan olayda, 4 yıldır beslediği kedisini kaybeden genç kız gözyaşları içerisinde kedisini aramaya başladı. Bir iş yerine ait gölgeliklerde mahsur kalan kediyi kurtarmak için arkadaşından yardım isteyen genç kızın merdivenle kediyi bulunduğu yerden almak için verdiği çaba sonuçsuz kaldı. Genç kızın ağlamaklı halini gören bir esnaf, iş yerinden getirdiği büyük merdiven yardımıyla gölgelik üstüne çıkarak kediyi kurtararak genç kıza teslim etti. Kedisine kavuşan genç kız ise bu kez de sevinçten gözyaşlarına hakim olamadı. İsminin açıklanmasını istemeyen genç kız, "Çok mutluyum, kedime kavuştum. 4 yıldır beslediğim bir kedi" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Devrilen traktörden düşen adam hayatını kaybettiÖnceki Haber

Devrilen traktörden düşen adam hayatını...

Siirtte Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri el emeği göz nuru eserlerini sergilediSonraki Haber

Siirtte Halk Eğitimi Merkezi kursiyerler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar