160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

KBÜde dezenformasyonla mücadele çalıştayı düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KBÜde dezenformasyonla mücadele çalıştayı düzenlendi
Abone ol
Karabük üniversitesinde Düzenlenen çalıştayda Hukuki, Psikolojik Ve Siyasi Açılardan Dezenformasyonun Topluma Etkileri Ele Alındı.

Karabük Üniversitesinde düzenlenen çalıştayda hukuki, psikolojik ve siyasi açılardan dezenformasyonun topluma etkileri ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) ile Karabük Üniversitesi (KBÜ) iş birliğinde UNİDES projesi çerçevesinde Dezenformasyonun Kavramsal, Siyasi, Psikolojik ve Hukuki Boyutları" başlıklı çalıştay gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte;alanında uzman akademisyen, gazeteci ve kamu kurumu temsilcileri bir araya gelerek dezenformasyonun hukuksal, psikolojik ve yakın siyasi tarihteki etkileri hakkında bilgi verdiler.

Dezenformasyonla Mücadele Kulübü tarafından organize edilen çalıştayda, bilgi kirliliğiyle mücadele konusunda farklı perspektiflerden değerlendirmeler yapıldı. Toplumu etkisi altına alan dezenformasyonun yalnızca bir bilgi sorunu olmadığı; hukuki, psikolojik ve siyasi boyutlarıyla toplumları derinden etkileyen çok katmanlı bir tehdit unsuru olduğu vurgulandı.

Çalıştayın açılışında konuşan Dezenformasyonla Mücadele Kulübü Başkanı Gülbahar Özyeşil, kulüp olarak bu alanda toplumsal bilinç oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, etkinliğe katkı sağlayan tüm akademisyenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Çalıştaya, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden iletişim uzmanlarıİhsan Çetin,Merve Ceyhan veOnur Özer ile İhlas Haber Ajansı (İHA) Karabük Bölge Müdürü Yasin Erdem de katıldı.

Program sonunda konuşmacılara katkılarından dolayı teşekkür edilerek plakettakdim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Safranbolu MYO personeli için Afet Farkındalık Eğitimi düzenlendi Önceki Haber

Safranbolu MYO personeli için Afet Farkı...

Ankarada yavru köpekleri öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi Sonraki Haber

Ankarada yavru köpekleri öldürdüğü iddia...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar