160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kazdağlarında kar yağışı etkili oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazdağlarında kar yağışı etkili oldu
Abone ol
Balıkesir’in Edremit Ve Havran Ilçesi Yükseklerinde Kazdağları'nda Dün öğleden Sonra Başlayan Kar Yağışı, Gece Saatlerinde Zaman Zaman Yoğunlaşarak Etkisini Gösterdi. Sabah Saatlerinde De Aralıklarla Devam Eden Yağış, Bölgeyi Beyaz örtüyle Kapladı.

Balıkesir’in Edremit ve Havran ilçesi yükseklerinde Kazdağları’nda dün öğleden sonra başlayan kar yağışı, gece saatlerinde zaman zaman yoğunlaşarak etkisini gösterdi. Sabah saatlerinde de aralıklarla devam eden yağış, bölgeyi beyaz örtüyle kapladı.

Yetkililer, özellikle Edremit-Yenice Karayolu’nda buzlanma riskine karşı sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Karayolları ve Edremit Belediyesi ekipleri, yolların açık kalması için tuzlama ve küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çınarlıhan işletmecisi Celal Onay, yolların açık olduğunu belirterek, "Kar görmek isteyen herkes gelebilir. Ekipler yolları düzenli olarak kürüyor ve tuzluyor" dedi.

Bölgede kar manzarasının tadını çıkarmak isteyen doğaseverler için Kazdağları, kış güzelliğiyle ziyaretçilerini bekliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Saimbeylide yol bakım ve genişletme çalışmalarıÖnceki Haber

Saimbeylide yol bakım ve genişletme çalı...

Çorumda kar yağışı etkili olduSonraki Haber

Çorumda kar yağışı etkili oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar