18 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kazada ölen Bafralı astsubay, son yolculuğuna uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazada ölen Bafralı astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Abone ol
Mersin’in Tarsus Ilçesinde Geçirdiği Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybeden Hava Astsubay Hakan Sevinç (22), Memleketi Samsun’un Bafra Ilçesinde Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Hava Astsubay Hakan Sevinç (22), memleketi Samsun’un Bafra ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Adana’da görev yapan Sevinç için Bafra ilçesi Ağıllar Mahallesi’ndeki baba ocağında cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazını, Bafra İlçe Müftü Vekili ve Bafra Vaizi Ahmet Güvenler kıldırdı. Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze namazının ardından omuzlarda taşınan Hakan Sevinç, Ağıllar Mahallesi Aile Kabristanına defnedildi. Evlat acısı yaşayan anne Naşide Sevinç ve baba Aytekin Sevinç’i yakınları ile vatandaşlar yalnız bırakmadı. Törene katılanlar, acılı aileye başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

Törene; Samsun Merkez Komutanı Piyade Albay Önder Özcan, askeri erkan, protokol üyeleri, mahalle muhtarları, Sevinç ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaza

TEM Otoyolu Tarsus ilçesi Yenice mevkisinde meydana gelen kazada motosiklet refüje çarpmış ve kazada ağır yaralanan Hava Astsubay Hakan Sevinç, olay yerinde hayatını kaybetmişti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MDGRUP Osmaniyespor FK A Takım Seçmeleri Başlıyor Önceki Haber

MDGRUP Osmaniyespor FK A Takım Seçmeleri...

Gazeteci Fatih Altaylı CHPdeki paralı figüran iddialarına ilişkin ifade verdi Sonraki Haber

Gazeteci Fatih Altaylı CHPdeki paralı fi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar