160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kaza kurşunuyla ölen polisin cenazesi toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaza kurşunuyla ölen polisin cenazesi toprağa verildi
Abone ol
Adana'nın Tufanbeyli Ilçesinde Boş Arazide Akrabaları Ile Silahla Ateş Ederken Yaralanıp Hayatını Kaybeden Polis Memuru Toprağa Verildi.

Adana’da boş arazide akrabaları ile silahla ateş ederken yaralanıp hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Akif Gündoğan (49) toprağa verildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Akif Gündoğan, eşi Gülümser Gündoğan (44) ile tatilini geçirmek için Tufanbeyli ilçesi Güzelim Mahallesi’ne geldi. Polis memuru 12 Temmuz günü akşam saatlerinde ise eşi, kardeşi Ertuğrul Gündoğan ve bacanağı Mehmet D. (43) ile birlikte köyde boş bir araziye gitti. Burada belirlenen hedefe silahla ateş edilmesi sırasında polis memuru Gündoğan göğsünden yaralandı. Tufanbeyli Devlet Hastanesine kaldırılan Gündoğan hayatını kaybetti. Atış sırasında yanında bulunan eşi, kardeşi ve bacanağı gözaltına alındı. Yapılan incelemede polis memurunun ölümüne neden olan kurşunun bacanağının silahından çıktığı öne sürüldü. Eşi ve kardeşi ifadesinin ardından serbest bırakılırken, bacanağı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri tamamlanan polis memurunun cenazesi Güzelim Mahallesi’ne gönderildi. Burada düzenlenen törenin ardından Gündoğan’ın naaşı mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursa Valiliği, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi Önceki Haber

Bursa Valiliği, şehit ve gazi aileleriyl...

Bakan Bayraktar, Umman Yatırım Otoritesi Başkanı Al Murshidi ile görüştü Sonraki Haber

Bakan Bayraktar, Umman Yatırım Otoritesi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar