160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kayserili milli sporcu depremzedeler için ringe çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayserili milli sporcu depremzedeler için ringe çıktı
Abone ol
MİLLİ MUAYTHAİ SPORCUSU KUMSAL KAYRA KUTLU, DEPREMZEDELER İÇİN RİNGE ÇIKTI. KUTLU, İRANLI RAKİBİNİ MAĞLUP EDEREK MADALYAYA ULAŞTI.

Milli Muaythai Sporcusu Kumsal Kayra Kutlu, depremzedeler için ringe çıktı. Kutlu, İranlı rakibini mağlup ederek madalyaya ulaştı.


Depremzedeler yararına Türk, İranlı ve Azerbaycanlı sporcular, Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde düzenlenen Muaythai gecesinde buluştu. Düzenlenen etkinliğe Kayseri’den Kumsal Kayra Kutlu katıldı. Etkinliğe Türk, İranlı ve Azerbaycanlı 108 sporcu katılım sağladı. Geceye özel 54 müsabaka yapıldı. Kumsal Kayra Kutlu, İranlı rakibi ile karşılaştı. Rakibine şans tanımayan Kutlu, madalyaya uzanan taraf oldu. Müsabakanın ardından konuşan milli sporcu Kumsal Kayra Kutlu; “Böyle anlamlı ve büyük bir gecede yer alıp, depremzedelerin yüzlerinde bir nebze olsun tebessüm ettirebilmek bizler için büyük şereftir. Aynı zamanda rakibimi yenerek madalyaya ulaşmakta, benim için ayrı bir mutluluk oldu” dedi.


Düzenlenen müsabakaların ardından elde edilen gelir, depremzedelere bağışlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremzede hastaya, nakille ikinci hayat Önceki Haber

Depremzede hastaya, nakille ikinci hayat

Körfezde 100 sporcuya yeni kuşak Sonraki Haber

Körfezde 100 sporcuya yeni kuşak

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar