160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

KAYMEKten ilçelerde ilk yardım semineri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAYMEKten ilçelerde ilk yardım semineri
Abone ol
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAYSERİ MESLEKİ EĞİTİM VE KÜLTÜR A.Ş.(KAYMEK), KURSİYERLERİN FARKINDALIKLARINI ARTIRMAK VE KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKIDA BULUNMAK AMACIYLA KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE YAPILAN PROTOKOL KAPSAMINDA İLÇE SOSYAL YAŞAM MERKEZLERİNDE ‘İLK YARDIM’ SEMİNERLERİ DÜZENLİYOR.

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.(KAYMEK), kursiyerlerin farkındalıklarını artırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde İlçe Sosyal Yaşam Merkezlerinde ‘İlk Yardım’ seminerleri düzenliyor.



Kentte mesleki eğitim ve sanat kurslarının öncüsü olan Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. faaliyetlerini aralıksız sürdürürken, şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de düzenlenen etkinliklerde ilgi odağı oluyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları çerçevesinde ‘bilinçli ve duyarlı toplum’ olgusunu her daim üst seviyede tutmak amacıyla birçok eğitim semineri gerçekleştiriyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi KAYMEK, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ilçelerde bulunan İlçe Sosyal Yaşam Merkezlerinde ‘İlk Yardım’ seminerleri düzenliyor.


İlk yardım eğitim seminerinde temel yaşam desteği, suni solunum, kalp krizi esnasında doğru müdahale ve de kanamalarda ilk yardım gibi konular ele alınacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli Belediyespor özel misafirini ağırladı Önceki Haber

Nazilli Belediyespor özel misafirini ağı...

Manisa BBSK sporcusu Eren Karaçor şampiyon oldu Sonraki Haber

Manisa BBSK sporcusu Eren Karaçor şampiy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar