Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen söyleşi programında öğrencilerle buluşarak kamu yönetimi, kariyer planlaması ve meslek hayatındaki deneyimlerini paylaştı.
Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen söyleşi programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi.
Programda, kamu yönetimi, kariyer planlaması ve meslek yaşamındaki tecrübelerini paylaşan Kaymakam Dolu, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
Konuşmasında, kamu hizmetinde insan odaklı yaklaşımın önemine dikkat çeken Dolu, gençlerin gelecekte üstlenecekleri görevlerde bu anlayışı benimsemelerinin toplum refahı açısından büyük değer taşıdığını vurguladı.
Etkinliğin sonunda, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Erdinç Dolu, tüm katılımcılara eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Söyleşinin gerçekleşmesine katkı sunan üniversite yönetimine, Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cihangir’e, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Burhanettin Coşkun’a, öğretim görevlilerine, Ombudsmanlık Kulübü’ne ve katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür etti.
Yorum Yazın