160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kaymakam Aydın: Bu şantajın izahı yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Aydın: Bu şantajın izahı yok
Abone ol
Samsun’un Canik Ilçesinde Yardım Kriterlerini Karşılamadığı, Muhtaç Olmadığı Halde Yardım Talebinde ısrar Eden şahıs, Kendini Yakmakla Tehdit Etti. Durumu Kaymakam Sosyal Medya Hesabında Paylaştı.

Samsun Vali Yardımcısı Vekili/Canik Kaymakamı Şeref Aydın, muhtaç olmadığı halde defalarca yardım talebinde bulunan ve kendini kaymakamlık önünde yakmakla tehdit eden şahısla ilgili açıklama yaparak, "Bu şantajın izahı yok maalesef" dedi

Canik’in Gazi Osmanpaşa Mahallesi’nde ikamet eden bir şahıs, defalarca kez aile yardımına başvurdu. ’Yardım kriterlerini karşılamadığı ve muhtaç olmadığı’ tespit edilen şahsın talebi reddedildi. Şahsın bir kez daha yardım için başvurması ve başvurusuna, "Bu da ret gelirse kaymakamlığın önünde kendimi yakacağım" diye tehdit notu düşmesini içeren belgeyi sosyal medya hesabında paylaşan Samsun Vali Yardımcısı Vekili/Canik İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, durumu, "Bu şantajın izahı yok maalesef" diyerek özetledi.

Şahsın muhtaç olmadığı halde defalarca yardım talebinde bulunduğunu dile getiren Kaymakam Aydın, "Yardım kriterlerini karşılamadığı, muhtaç olmadığı halde yardım talebinde ısrar ediyor. Bu sefer de olumsuz yanıt alırsa kendini yakacağını yazılı olarak bize bildirmiş. Bu şantajın izahı yok maalesef" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Aydın’ın paylaşımına kısa sürede birçok yorum geldi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda Kafa Kaidesi ve Cerrahi Yaklaşımlar SempozyumuÖnceki Haber

Samsunda Kafa Kaidesi ve Cerrahi Yaklaşı...

Tokat Belediyesinde işçi ve memur ayrımı kaldırıldıSonraki Haber

Tokat Belediyesinde işçi ve memur ayrımı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar