21 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Katliamın yaşandığı Ayser Çalık Ortaokulu 23 Nisanda sessiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Katliamın yaşandığı Ayser Çalık Ortaokulu 23 Nisanda sessiz
Abone ol
Kahramanmaraş'ta Silahlı Saldırı Sonucu 8 öğrenci Ve 1 öğretmenin Hayatını Kaybettiği Ayser çalık Ortaokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramı Sessiz Geçiyor

Kahramanmaraş’ta silahlı saldırı sonucu 8 öğrenci ve 1 öğretmenin hayatını kaybettiği Ayser Çalık Ortaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sessiz geçiyor.

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı buruk geçiyor. Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi’nde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’nda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sessizliğe büründü. Saldırı sonrası geçici olarak kapatılan okulun bahçesi ve çevresinde kimse bulunmazken, okulun dış kapısı ve duvarları çiçeklerle büründü. Okulun bahçe duvarındaki tel örgüye öğrencilerin fotoğrafları asıldı.

Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Gül Nida Aslan "Bugün okulda kutlama yapılacakken artık bomboş. Böyle olmaması lazımdı. Bugün buraya gelip dua ettik dualarımı onlarla" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Ortaokulunda 6 yıldır uygulanan kartlı turnike sistemi velilere güven veriyor Önceki Haber

Esenyurt Ortaokulunda 6 yıldır uygulanan...

Elazığ da 23 Nisan kutlamaları Sonraki Haber

Elazığ da 23 Nisan kutlamaları

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar