160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Karşıyakalı ve Aliağalı basketçilere milli davet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karşıyakalı ve Aliağalı basketçilere milli davet
Abone ol
PINAR KARŞIYAKA FORMASI GİYEN KENAN SİPAHİ VE ALİAĞA PETKİMSPOR’DAN İSMAİL CEM ULUSOY, ADAY KADROYA ÇAĞIRILAN OYUNCULARDAN OLDU.

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci tur I Grubu’nda Letonya ve Belçika ile oynayacağı karşılaşmalarının aday kadrosu duyuruldu. Pınar Karşıyaka forması giyen Kenan Sipahi ve Aliağa Petkimspor’dan İsmail Cem Ulusoy, aday kadroya çağırılan oyunculardan oldu.


A Milli Erkek Basketbol takımının FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci tur I Grubu’nda Letonya ve Belçika ile oynayacağı müsabakaların 15 kişilik aday kadrosu açıklandı. Kadroya İzmir’in temsilcilerinden Pınar Karşıyaka forması giyen Kenan Sipahi ve Aliağa Petkimspor’dan İsmail Cem Ulusoy, milli davet alan oyuncular arasında yer aldı. Öte yandan Ay-yıldızlıların, 24 Şubat Cuma günü Letonya ve 27 Şubat Pazartesi günü Belçika ile karşı karşıya gelecek. Milliler, 17 Şubat Cuma günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda bir araya gelerek çalışmalarına başlayacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Filipinler ekibi 8 bin 810 kilometreden gelip sahra hastanesi kurduÖnceki Haber

Filipinler ekibi 8 bin 810 kilometreden...

Menteşe Belediyesi aşevinden depremzedelere 3 öğün yemekSonraki Haber

Menteşe Belediyesi aşevinden depremzedel...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar