160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Karşıyaka, transferde atağa geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karşıyaka, transferde atağa geçti
Abone ol
TFF 3. LİG 1. GRUP EKİPLERİNDEN KARŞIYAKA, ARA TRANSFER DÖNEMİNE HIZLI GİRİŞ GERÇEKLEŞTİRDİ VE KADROSUNA 4 OYUNCU TAKVİYESİ YAPTI.

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, ara transfer dönemine hızlı giriş gerçekleştirdi ve kadrosuna 4 oyuncu takviyesi yaptı.


Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Karşıyaka, devre arasına girilen ligi istediği bir konumda bitiremedi ve topladığı 29 puanla 5’inci sırada kendine yer buldu. İzmir temsilcisi, alınan başarısız sonuçlar ve oynanan etkisiz futboldan dolayı Erman Güraçar’a teşekkür ederken yerine de Selahaddin Dinçel’i getirmişti. Dinçel’in raporları doğrultusunda ilk olarak Okan Baydemir ile yollarını ayıran Kaf-Kaf, Ali İhsan Furkan Deniz’e de kulüp bulmasını iletti. Yeşil-kırmızılılar transfer döneminin açılması ile birlikte de gözünü yapacağı takviyelere dikti ve Ali Say, Burak Başkaya, Yılmaz Ceylan ve son olarak da dün Batuhan Akyüz’ü kadrosuna kattığını duyurdu. Öte yandan Karşıyaka, ligin ikinci yarısının ilk maçında evinde Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SOCAR Türkiye Ar-Ge, ‘ISO 56002 İnovasyon Yönetim Sistemi Belgesini aldıÖnceki Haber

SOCAR Türkiye Ar-Ge, ‘ISO 56002 İnovasyo...

Üreticilere seyyar süt sağım makinesiSonraki Haber

Üreticilere seyyar süt sağım makinesi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar