160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kargo aracında 3 milyon liralık kaçak ürün ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kargo aracında 3 milyon liralık kaçak ürün ele geçirildi
Abone ol
şırnak'ın Cizre Ilçesinde Kargo Aracında Piyasa Değeri 3 Milyon Tl Olan Kaçak ürün Ele Geçirildi. Gözaltına Alınan şüpheli Tutuklandı.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir kargo aracında 3 milyon TL değerinde kaçak ürün ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan bir kargo aracında yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 2 bin 673 adet elektronik sigara, 7 bin 970 paket muhtelif tütün mamulleri ve 30 adet elektrikli ocak olmak üzere piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan F.A., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Harezmi Eğitim Modelinin 9 yıllık deneyimi paylaşıldıÖnceki Haber

Harezmi Eğitim Modelinin 9 yıllık deneyi...

Başkan Büyükkılıçtan Cumhurbaşkanı Erdoğanın katılacağı kongreye davetSonraki Haber

Başkan Büyükkılıçtan Cumhurbaşkanı Erdoğ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar