28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Karatay Belediyesinden eğitime tam destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karatay Belediyesinden eğitime tam destek
Abone ol
Karatay'da Bu Yıl Eğitim Hayatına Başlayan 10 Bin öğrenci, Karatay Belediyesi’nin Okul çantası Ve Kırtasiye Desteği Projesi çerçevesindeki Hediyelerine Kavuştu.

Konya’nın merkez Karatay ilçesinde bu yıl eğitim hayatına başlayan 10 bin öğrenci, Karatay Belediyesi’nin okul çantası ve kırtasiye desteği projesi çerçevesindeki hediyelerine kavuştu.

Karatay Belediyesi, 2019’dan bu yana olduğu gibi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında da, ilçede ilkokula yeni başlayan tüm 1. sınıf öğrencilerine okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. İlçedeki 59 ilkokulda bu yıl eğitime başlayan toplamda 10 bin minik öğrenciye hediyeleri, Karatay Belediyesi görevlileri tarafından ilkokula uyum programının başladığı bu hafta itibariyle dağıtılmaya başlandı. Okul çantası ve beslenme çantasının olduğu eğitim setinin içerisinde; kalemlik, güzel yazı defteri, boyama kitabı, 12’li kuru boya, 12’li pastel boya, kalemtıraş, silgi, kurşun kalem kırmızı kalem bulunuyor. Hediyelerin içerisinde Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca tarafından kaleme alınan bir de mektup yer aldı. Başkan Kılca, öğrencilerden okuma yazmayı öğrendiklerinde kendisine birer mektup yazmalarını da istedi. Minik öğrenciler kendileri için hazırlanan hediyelerin mutluluğunu yaşarken, Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

“Bu yıl da binlerce minik öğrencimizin, ailelerimizin ve öğretmenlerimizin heyecanına ortak oluyoruz”

Bu yıl okula başlayacak minik öğrencilerin yanında olmak adına okul çantası ve kırtasiye desteği verdiklerini ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, söz konusu projeyle öğrencilerin heyecanına ortak olurken, gayelerinin ailelere de destek olmak olduğunu söyledi. Başkan Hasan Kılca, “Hepimiz ilkokul 1’inci sınıfa başlarken duyduğumuz heyecanı, kitap ve defter kokusunu unutamayız. Bu heyecana Karatay Belediyesi olarak bizler de ortak olmak, öğrencilerimizin ve eğitim camiamızın daima yanında olduğumuzu göstermek istedik. Uyum haftasında ilçemizin tamamındaki toplam 59 ilkokulda 1. sınıfa başlayan 10 bin öğrencimizin masalarına okul çantasını ve içerisindeki kırtasiye malzemelerini teslim etmiş olacağız. Amacımız öğrencilerimizin heyecanına ortak olurken velilerimize de destek olmak. İnşallah önümüzdeki süreçte de farklı projelerimizle öğrencilerimizi ve eğitim camiamızı desteklemeye devam edeceğiz. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü uçakta önemli açıklamalarÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü u...

Türkiyenin ‘Maldivleri Salda Gölü kızıl geyiklerine kavuştuSonraki Haber

Türkiyenin ‘Maldivleri Salda Gölü kızıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar