160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karagöl manzarasıyla mest etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karagöl manzarasıyla mest etti
Abone ol
Kahramanmaraş'ta Değirmendere Beldesine 4 Kilometre Uzaklıkta Bulunan Karagöl, 150'ye Yakın Endemik Bitki Barındırmanın Yanında Kartpostallık Görüntüler Sunuyor.

Kahramanmaraş’ta bulunan çok sayıda endemik bitki barındıran Karagöl, kartpostallık görüntüler sunuyor.

Göksun ilçesine 20 kilometre uzaklıkta Değirmendere Mahallesi sınırlarında 2023 rakımda bulunan Karagöl güzelliği ile her mevsim dikkat çekiyor. Baharla birlikte 150’ye yakın endemik bitki barından Karagöl’de açan çiçekler kendini gösterirken, karlı çevresiyle de ayrı bir görsel şölen sunuyor.

Karagöl’e, her gün çeşitli illerden gelen doğa severlerin ilgisinin yoğun olduğunu belirten araştırmacı Halil İbrahim Algan, "Karagöl’e Değirmendere beldesinden devam ederek Himsizin gözüne araçları bırakıp, ortalama 2023 rakımlı tepeye ulaşıyoruz. Ortalama bir saatlik yol ile göle ulaşıyoruz. Yine Türkmenkoca ve Söğütova platosunda Karagöle ulaşmak mümkün. Göl ortalama bin metrekare alana sahip olup, derinliği 50-60 cm arasında değişiyor. Karagöl’e, her gün çeşitli illerden gelen doğa severlerin ilgisi yoğun. Göl ortalama bin metrekare alana sahip olup, derinliği 50-60 cm arasında değişiyor. Yüzlerce doğa severi buraya getirerek bölge turizmine katkı sunmaya devam ediyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Liseliler fidan dikip geleceğe katkı sundu Önceki Haber

Liseliler fidan dikip geleceğe katkı sun...

Canarslanlar: Ramazan Bayramı tatili rezervasyonları başladı Sonraki Haber

Canarslanlar: Ramazan Bayramı tatili rez...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar